Pijn

Pijn aan de teelballen wordt ook orchialgie genoemd. De zoektocht naar de oorzaak aan de teelballen kan erg frustrerend zijn. Zowel voor arts als patiënt.

Als de oorzaak niet snel gevonden wordt met courante onderzoeksmethoden blijft het vinden van de juiste oorzaak soms gewoonweg achterwege. Dit kan erg ontgoochelend zijn voor de patiënt omdat die dan vaak blijft zitten met het probleem.

Er zijn echter evidente, en op het eerste zicht, minder evidente oorzaken van pijn aan de teelbal.

Je kunt onderscheid maken tussen pijn door:

4 gedachten over “Pijn”

  1. Hallo iedereen, ik ben 16 jaar oud. Deze middag heeft er iemand van mijn klas zonder enige reden in mijn kruis gestampt. Het deed ongelofelijk veel pijn. Deze avond voelde ik nog altijd een lichte pijn aanwezig. Moet ik me zorgen maken?

  2. hoi. ik ben daan van 16,5 jaar, en ik heb ook soms last van mijn teelballen.
    In 2010 ben ik hiervoor ge-opereed, maar sinds een tijd is dit gevoel weer terug.
    Eest in mijn linkerbal, nu bij mijn rechterbal. Ik moet wel zeggen dat de laatste keer ddat ik di had de teelbal harder dan andere keren aanoelde, toen ik dit ook had.

    Kan het zijn dat de operatie van toen, toch is mislukt?

  3. Hallo ik ben 16 jaar en ik heb vaker last van mn linker teelbal heb zelfs vannacht niet kunnen slapen.. Me linkerteelbal was een beetje opgezwollen ik ging rond 02:00 douchen en de pijn ging een beetje over zodra dit nog een keer gebeurd raadpleeg ik mijn huisarts heeft u mischien wat informatie voor mijn probleem?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *