Laat ze hangen

Gaia vraagt uw onderbroek niet aan te doen

laat ze hangen

en dit op 9 september 2011: laat ze hangen ! Uit protest tegen het castreren van biggen kort na de geboorte om geur te vermijden. Het testosterone stimuleert de klieren van het varken en zo een mannelijk varken of beer stinkt. Zoals een bok wellicht.

Ja onze bok is dood, hij had maar ene poot.

Meer info over deze actie ‘laat ze hangen’ vind je op de site van gaia

Je moet dus een dag zonder onderbroek rondlopen. Uiteraard wel een gewone broek dragen, geen naaktloperij. Dat is strafbaar en daarvoor ga je naar de gevangenis. Openbare zedenschennis.

Maar is dat nu wel verstandig zo een dag zonder onderbroek?

laat ze hangen: komen daar geen ongelukken van?

Je moet in elk geval opletten met  de rits van je broek. Want voor je het weet, zit je balzak of je penis ertussen. Pijnlijke zaak. Je komt dan al snel terecht bij de uroloog die dergelijke problemen dan op spoedgevallen behandelt. Dergelijke letsels genezen echter meestal vlot.

Verder moet je ook opletten dat je rits toe blijft. Als je rits op 9 september openstaat en je laat ze hangen zal je wellicht opmerkingen krijgen. Of misschien helemaal geen. Wie zal je durven zeggen dat je ze laat hangen?

Ledenwerving Gaia

Verder is het zo dat ook de man geurklieren (zweetklieren) heeft in de genitaal streek. Als dat zweet en de geur ervan sneller de buitenlucht bereikt zullen de vrouwen in de omgeving dit opmerken. Deze geuren zijn bedoeld om vrouwen op te winden. Men is het nog niet helemaal eens of de vrouw vandaag de dag nog gevoelig is voor deze lijfgeur. Of ze effectief sexueel opgewonden raakt hierdoor. Maar onze voorouders werden het zeker wel.
De vraag is dan ook of op  9 september de basis gelegd wordt voor een baby-boom? En opgelet, 9 september is een werkdag. De kans dat een vrouw, niet je echtgenote, opgewonden raakt is groter dan op een niet-werkdag.  Opgelet hiermee. Een ongeluk is gauw gebeurd.

Wie weet zal er binnen 9 maanden dan toch een piek in bevallingen zijn van ouderparen die veel sympathie hebben voor GAIA: toekomstige leden wellicht. Goed bekeken van Gaia.

Welke gevolgen ondervindt u?

In elk geval willen we hier op teelbal.be weten wat de gevolgen zullen zijn, zijn of waren van ze te laten hangen.

7 gedachten over “Laat ze hangen”

  1. ik vraag mij al een tijdje af waarom gaia het chemisch castreren als alternatief naar voor schuift.
    ik vraag mij af hoeveel de farmaceutische industrie al heeft gedoneerd bij gaia om hen zo voor hun kar te spannen.
    WIENS BROOD MEN EET , DIENS WOORD MEN SPREEKT.

  2. gaia VOOR castratie van katten en TEGEN castratie van varkens? Die jongens weten echt niet wat ze willen.

    Ze zouden beter iets nuttigs doen met hun leven i.p.v. alle mannen hun kindergeld op het spel te laten zetten.
    Een actie met het tegengaan van overbevolking op de aarde in het achterhoofd? :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *